11 Haziran 2007 Pazartesi

Yeniden

Alpin bagirsaklarinin Pompei yanardagi gibi yeniden reaktif hale gelmesiyle anneanne - anne- ogul uc nesil son 10 gundur feci sekilde felegimizi sasirdik. Simdi biraz biraz duzeliyor. Birazdan uyandiginda hersey yolunda giderse 20 sn icinde uzerimi degistirip, 5 snyede tuvalet -banyo ihtiyacimi giderip , 1 dkda Alpi hazir hale getirdikten sonra kendimizi disari, Mothercare outletine aticaz. Zira uyandiktan sonra 40-45 dk icinde kendimizi kulkedisi gibi, gaz sancisi giderme ussu haline soktugumuz eve geri atmamiz gerekecek.

Bu arada Alpin biopsi sonuclari yarin hazir olacak, biz de hastanede strateji plani gelistirmek icin doktorla gorusucez. Ben muhtemelen bir suredir kose bucak kacindigim gerceklerle yuzlesmek zorunda kalicam. Hayatta pilav, kabak kizartmasi ve kuzu etinden baska besin maddelerinin de oldugu ve onlari yiyip emzirdikten sonra Alpin bagirsaklarini Hirosimaya cevirse de o maddeleri tuketmem gerektigini 10. kere anlatacak Deniz Hanim muhtemelen. O kadar boktan bi durum ki alerji, en az sorun yaratan gidalarla beslendiginiz zaman gecici bir rahatlama oluyor, ama Alpin bunyesinin diger besin maddelerini taniyip dusman olmadigini anlamasi icin benim farkli seyler yemem ve o maddelerin sutume gecmesi gerekiyor. Onu kivrandirmadan bu isten siyrilmanin yollarini ariyorum deli dana gibi. Umarim hersey yeniden baslamaz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Yaziyi yazinca bloga koyup Alpin uyanmasini beklerken nette turlamaya basladim. Inanamiyorum 2.5 saat gecti Alp hala uyuyor. Yukaridaki katta yasayan ve muhtemelen elektra kompleksinin dibine kadar gomulu halde ne yapacagini sasirmis 2.5 yasindaki Melisanin, giymek icin habire annesiyle mucadele ettigi "hafif topuklu" terliklerinin tikirtilarina ragmen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok: