28 Haziran 2007 Perşembe

Colakogullari

Dun bekledigimiz misafirler ogleden sonra 2 sularinda tum ihtisamlariyla eve geldiler. 3 nesil kadin, anneanne-anne ve ele avuca sigmayan iki adet cimcime, Afrika sicaklarindan bunalmis bitap bir halde evimize kenilerini zor attilar. Evdeki 3 yas alti ne yaptigina akil sir erdirilmez bebek populasyon bollugu bana hic iyi gelmedi dun. Bebekler birbirlerini ilk gorduklerinde kendi boylarinda bir varlikla karsilasmanin saskinligiyla gulunesi bir cekinceyle birbirlerini incelerken Yoncayla gunboyu ettigimiz edecegimiz ucbes kelimeyi ettik. O uc bes kelimeyle de ozetle acinasi hayatlarimizi, kendimize dair umitlerimizi ister istemez nasil en az uc bes seneligine erteliyecek oldugumuz gercegini, 5-10 yil sonraki tatil hayallerimizi anlattik, colugu cocugu biran once everip kendi hayatimiza donecegimiz guzel zamanlarin tatli duslerini kurduk. Bu arada birbirlerini incelemeyi bitiren 1metre alti canavarlar bizim konustuklarimizdan midir bilinmez giderek daha bir rahatsizlanmaya basladilar. Yarim saat icinde film tamamen koptu, is misafirlikten cikti . Yonca annesi ben ve annem herbirimiz kendimizi evin ayri bir kosesinde bebeklerin bitmez tukenmez isteklerini harfi harfine yerine getormeye calisirken bulduk.





Dunku misafirligin Alpin gelisimi acisindan oldukca onemli bi yeri vardi aslinda. Defneyle ayni carsafa bas koydurup emeklemeleri icin onlari basbasa biraktigimizda , 3-5 gune kalmaz kosacak kivama gelmis olan Defne once Alpe hizla yanasip yanagina koca bi opucuk koydu . Alp bu ince davranisa karsilik gerisin geri onu opunce Defne hanimin tepesinin tasi birden bire atti . Defnenin bir oyle bir boyle davranmasi Alpi biraz hirpaladi, oglen uykusuna salincagina koydugumuzda itiraz bile etmeden duvari seyredip derin dusuncelere dalarak bir sure sonra uyuyakaldi. Uyumadan onceki o kisa surede neler dusundu ne cikardi kendi payina bilemiyorum ama kadinlarla gelecekteki iliskileri acisindan umarim gerekli dersi almistir. Onu sallamaktan baska bisey elimden gelmeyince birden Alp hemen buyusun, katilara gecip bir iki kelime etmeye baslasin da ben de bu gibi durumlarda ogluma kallavi bi sofra hazirlayip mamalarimizi balli cayimizi tokustura tokustura efkarini dagitabileyim, analik vazifesi geregi oglumu kadin kisminin yanar doner hallerine hazirlayayim istedim.

Alpin karsi cinsle yasadigi ilk travmayi izlemek icin bkz :http://mama-eye.blogspot.com > videolar > Don't trust that woman

Hiç yorum yok: