14 Haziran 2007 Perşembe

Net

Cocukken her elektrik kesildiginde aile arasinda golge oyunu ve bilumum anlamsiz aparatif oyunlarla vakit gecirmeye calistigimiz kirk kirkbes kusur acili dakika sonra elektrikler Fatma ananin yuzune inen nur gibi oturma odamizin icine bir anda ruhani bi havayla geri geldiginde ailecek coskuyla Edisonun ruhuna bi rahmet okurduk. Eve temizlige gelen Fadime elinin ayarini kacirip telefon baglantisini oldugu gibi koparip ta iki kayip internetsiz saat gecirdikten sonra sorun cozulunce ayni coskuyla interneti bulana duaci oldum bugun.

Arada mailler gelmis, Alerjik cocuklari oln annelerden Alpin mamasini SSKnin odeyebilecegini mujdeleyen ve okuyunca gozumden yas getiren guzel mailler. Babycenter.com`da cocuklari alerjik olan dunyanin dort bi kosesinde ayni izdirabi ceken - cekmis- annelerden destek mesajlari. Gida alerjili eriskinlerin yahooda kurduklari ve gorur gormez mail yukunden pilimi pirtimi toplayip gruptan istemeden de olsa ayrilmama sebep olan mesajlar. Bi de Alpin uyku probleminin canimiza tak ettigi gunlerde sitesine girip uye olma gafletinde bulundugum uyku uzmani pedagog Dana Obleman dan gelen mesajlar. Kadincagizla ya da yaptigi isin kalitesiyle hic bi alip veremedigim yok. Aksine siteye destur cekip bi kereligine giren birisine israrla hergun farkli basliklarla mesaj atmasini, isine duydugu bagliligi taktir ettim. Ama nette dolanirken uye oldugum bin tane seyle zaten dingonun ahirina dondurdugum Canin mailboxunda her sabah bu mailleri gormek gulduruyor. ' Bahar, Alp hakkinda konusmamiz lazim`, `Bahar Alp aslinda kendi uyumaya muktedir ne yapiyosa edepsizliginden yapiyor birak bana 50 dolar yatir iki gunde onu muma cevireyim` , `Bahar kazik kadar oldu sen daha salla dur, sana hersey mustehak` baslikli bu mesajlar. Hergun Alpin alerji durumundan dolayi bogazimiza kadar battigimizdan korktugum uyku problemimizi yuzume vuran mesajlar.

Neyse telefonu geri baglayip bir sonraki uyku faslinda iyi kotu hepsi bi arada mailboxa girmek, bloga o keyifle bir iki kelime bisey yazmak super. Simdi ver elini ucsuz bucaksiz canina yandigimin neti, sen olmadan nasil yasiyomusuz biz.

Hiç yorum yok: