6 Haziran 2007 Çarşamba

Alp - kolik

Iki hafta once Pazar gunu surpriz yapip gelen Secille mutluluktan tamamen bosbulunup marketten bir buzlu kahve alip koruda icince Alpin sancilari yine kotulesti biz de solugu hastanede aldik.

Yeni bir doktor, ayni hikayeler sil bastan derken uzun suredir yapmayi oteledigimiz retroskopi yapildi. Sali gunu Alpin bagirsaklarina uzun ince bir borunun ucuna takili bir kamerayla bakti doktor. Operasyona girmeden once basucuna bir umit rahatlatir diye dogdugundan beri emmeyi reddettigi emzigini birakip Alpi birakip odadan cikmak zorunda olmak bogazima yumru gibi oturdu. Iceride nasil oldugunu bilemeden koridorda annemle gecmek bilmeyen 5 dk boyu bekledik. Sonunda hemsire bizi cagirip biz Alpin yanina varinca, verilen ilactan mi basini saran guzel hemsirelerden mi bilinmez oglumuz kafayi feci sekilde bulmus keyfi de gayet cakir bir vaziyette bizi karsiladi. Hersey beklemedigimiz kadar iyi gecti. Alpin bitmeyen sIkIntilrinin alerji kaynakli oldugu artik kesinlesti.

Bundan sonra herseyi bir anda degistiren sihirli bir tedavi yok, Alpin bunyesine giren degisik maddeleri dusman desgil leziz birer ogun oldugunu ogrenmesi icin zaman gecmesi gerekecek. Biz bekliycez. Alpin ayaklanip koruda nesesi yerinde oynayacagi zamanlari, tuvaletini kendiliginden rahatca yaptigi, evin tozunu dumanina katip herseyi ogrenmeye calisacagi zamanlari. Oyuncaklari sIkIntisini atmak icin kemirmek yerine gelisiguzel firlatip atacagi guzel zamanlari.

Hiç yorum yok: