14 Mayıs 2007 Pazartesi

Anneler gunu

Gida alerjisi oldugundan feci sekilde suphelendigimiz tatli basbelamizin bagirsaklari biraz durulsun diye iki hafta boyunca sabah - oglen- aksam her Allahin gunu pilav-kabak kizartmasi ve hindi eti disinda hicbisey yemeyince Alpin gaz sorunu gozle gorulur sekilde duzeldi biz de boylelikle Pazar gunu ilk Anneler gununu koruda insanin icine isleyen guzel bahar havasini icimize ceke ceke kutlayabildik.

Kutlamalara caylarini pogacalarini kapip gelen Ahus ve Murat Demirci ikilisi , elinde bir demet cicek ve bir ruzgar guluyle cikip gelen ablam, evde TVden Izmir mitingini seyrettigi icin arada 8. kattan bize seslenme suretiyle iki tarafa yetismeye calisan annem ve apartmandan bilumum konu komsu da katildi. Tahmin ettigimiz uzere ne yaptiysak Alpi koruda arabasinda uyumaya razi edemeyince ikili gruplar halinde nobetlese bi taraftan Alpi sallayip bi taraftan muhabbet ettik. Aksam eve geldigimde, butun basitligiyle topu topu bir iki saate sigistirilmis havadan sudan konusmalarin ardina gizlenmis hayatin kenarina kosesine yeniden ilismenin mutluluguyla kanepeye devrildim. Ne konustuk sorsaniz bilmiyorum ama siki rejim yaparken kacamak atistirilan fistikli cikolata gibi tadi damagimda kaldi.

Bi de daha cok sabirsizlandim, Alpin non-stop ciglik atmak ya da elimizi kolumuzu parcalarcasina disleyip salyalara bulamak yerine iki kelimeyi bi araya getirip konusacagi bizi kendi dunyasina katacagi , anne diyecegi zamanlar icin...



Hiç yorum yok: