26 Mayıs 2007 Cumartesi

Alp 70 cmmmm

Persembe gunku kafa karisikliginin ardindan son iki gunde bayagi calistim. Buyuk bahar temizliklerinde evhanimlarinin evin kose bucak her yerine giristikleri gibi ben de bloguma el attim. O buyuk temizliklerin ardindan kapiyi bacayi acip bi de ustune cay demleyip, eve Istanbulun kimbilir hangi derme catma kosesinden gelmis temizlikci kadinla balkonda iki cift laf ederek yorgunluk attiginizda duydugunuz keyif gibi bi keyif duydum dun aksam isleri biraz derleyince. Aksaminda da Canla kutlama yapip bogaza acildik, once Anadolu yakasininda kiyi boyunca turladik, sonra gozumuzu karartip kari yakaya gectik ordan ver elini Tarabya .Yol biraz tuttu ama guzeldi, ustelik topu topu 10 dk sonra tekrar solugu evde aldik . Istanbul Buyuksehir belediyesinin kimbilir hangi amacla sitelerine koydugu Istanbul uydu haritasi, yakalarini yeni bebeklerine feci sekilde kaptirmis sokaga cikma ozurlu anne babalara da 10 dklik sanal bogaz turu atma imkani taniyor. Ustelik hangi saatte cikarsaniz cikin trafige takilma sorunu olmadan

Blogun son haline donecek olursak, dreamer-eyeofthe beholder esas olarak blog yazilarinin saklandigi ana bolum olmaya devam edecek. Dreamer-eye Alp dogduktan sonra asamali olarak merak salmaya basladigim Photoshop zamazingosuyla ilgili bolum olacak. Mama-Eye adi uzerinde isin annelik tarafiyla ilgili , Alpin asama asama gelisimini gosteren ve muhtemelen gorsel agirlikli bir bolum olacak.

Bu arada uzun suredir yazmayi aksattigim evimizde kaydadeger bir iki gelisme daha oldu. Oncelikle Alple aramizdaki boy farki 1 metrenin altina dustu. Daha dun iki avcumuza sigan danamiz 70 cmye ulasinca 32 yilda benim boy konusunda kattettigim yolu toplam 5 ayda neredeyse yarilamis oldu. Onun icin sevindim ama Baba ogul Alple Canin yaninda cok degil 15-20 yil sonra Adile Nasit misali gezinecegimi hayal edince icin biraz burkuldu.

Alpin bir de on disleri pirtlamaya basladi sanirim. Karanlikta kitap okumak icin ustgecitlerde bir iki milyona satilan minik lambayi Alpin agzina sokmak suretiyle sabah Canla yaptigimiz dis muayenesinde on tarafta beliren uc adet beyaz nokta tespit ettik. Alpin vara yoga ciglik atip ne bulsa hincla cigneme halleri bir sure daha devam edicek belliki.

1 yorum:

irisz dedi ki...

please give me your email adress, i need to write to you.

thanks a lot!

my email: irisz/at/artistamuvek/dot/com