16 Mayıs 2007 Çarşamba

Alp buyuyor...

Son iki haftada Alp gelisiminin uc onemli asamasina ulasti:

Alpisko heyecan verici sekilde mobilite kazandi cunku EMEKLEMEYE basladi ( ama geri geri ve oldukca dusuk bi hizla ve gercekten keyfi varsa ve salyalarini saca saca yoluna dusen herseyi isirmaya calisarak). Emeklerken toparlacik kicini yukari asagi kaldira kaldira cikardigi tuhaf seslerle bi insan yavrusundan ziyade bi yunus yavrusuna benziyor. Evin icinde bir iki ay icinde onde son surat Alp arkada biz onu kovalarken dusununce icim icime sigmiyor.

Alp son zamanlarda bi de SOYLENMEYE basladi. Bayagi uzun bi suredir meme emerken zaten homurdaniyodu ama simdi karsilikli oturunca bayagi bayagi biseyler geveliyor agzinda, daha cok hayatinda aksak giden biseylerden bahsediyomus edasiyla yaptigi icin bu isi bize daha cok soyleniyor gibi geliyor.

Gelisiminin ucuncu onemli asamasi olarak Alp uyumadan once aksam 'ajans'ini seyretmeye basladi. Aksam 3 saat boyunca onu uyutma cabasiyla salondaki salincakla evdeki turlanan odalar arasinda mekik dokumaktan bizi bitap dusurdukten sonra secim haberlerini kalibina yakisan bi ciddiyetle seyredip sonra da olana bitene saydira saydira meme emip oyle uyuyor. Oglumuz ajansi pur dikkat seyrederken biz de Canla kanepeye devrilmis vaziyette iki kelam etmeye calisiyoruz.

1 yorum:

Sevi dedi ki...

ya herhalde artık ona aldıgım t-shirt olmaz sanırım... :(