6 Ağustos 2007 Pazartesi

Heryeri inek basti...

Biz alpimle evden en fazla bakkala, birincisi daha 8 aylik olmadan ikinci cocugunu dort gozle bekleyen kasabimiza bi de alpimin hergun mavi boncuk dagittigi manitalarini gormeye koruya gidebildigimizden Istanbulu basan su rengarenk inekleri goremedik bir turlu. Iki ara bir dere haberleri seyrederken inekleri gorunce icim biraz ciz etti. Dort bir yani bu ineklerle sarili Budapeste'de alpimizi beklerkenki hallerimizi hatirladim. Inekli meydanlarda zar zor gezindikten sonra elimizi kolumuzu filmlerle bi de cesit cesit dondurmalarla doldurup geceyi salonun orta yerine DVD karsisinda kurdugumuz yeryataginda 7-8 aylik hamile halimle verdigimiz - ve ilk 15. dakikasinda uyuyakaldigim- cilgin hamis partileri.






7 ay sonra simdi yeni yeni , o zamanlar karnimi habire tepikleyen danamiz yanimizda uyurken birlikte gece film seyredebiliyoruz Canla. Bir film iki gecede ama olsun cocuklar gibi sen yine birlikte.

1 yorum:

jülide dedi ki...

hahaha... evet bir film ancak 2-3 gecede seyredilebiliyo. Mesela ben bu akşam -ki başlayalı 3 gün oldu- Karayip Korsanları' nı bitirmek istiyorum.